Kaatje Kiek kinderfotografie: Babies - Peuters - Kleuters Kaatje Kiek kinderfotografie: Boys - Girls Kaatje Kiek kinderfotografie: Boys - Girls Kaatje Kiek kinderfotografie: Babies - Peuters - Kleuters Kaatje Kiek kinderfotografie: Standaard Correcties

Werkwijze

De studio is gelegen in een kinderrijke woonwijk. De studio is zo'n 30m2 en speciaal voor kinderen. Zo ontstaat er een knusse en intieme sfeer en voelen kinderen zich snel op hun gemak.

Bij aankomst mogen de kinderen eerst even rondkijken en de fotograaf helpen met het opzetten van de lampen of het uitkiezen van een attribuut. Mochten de allerkleinste kinderen het idee van de felle lampen nog wat eng vinden dan kunnen we eerst een foto maken van hun knuffel (neem deze dus mee als een kind daar steun aan kan hebben). Daarna gaan we echt aan de slag met het maken van de foto's, terwijl papa en mama genieten van een kopje koffie of thee. Natuurlijk krijgen de kleine modellen ook een glaasje limonade met wat lekkers. En als papa en mama het durven mogen ze als afsluiting ook nog even mee op de foto.

Vooraf, tijdens of na de shoot kan besproken worden wat voor soort foto's het gaan worden en wat voor soort afdrukken gewenst zijn. Neem eventueel een interieurfoto mee van de muur waar je een grote foto op wilt hangen. Dan kunnen we samen kijken wat mooi staat op die plek.

Levering

Na de shoot ontvang je per mail een digitaal overzicht van alle foto's. Met behulp van het overzicht kies je welke foto's je graag bewerkt* wil ontvangen (zie bij tarieven welke paketten er mogelijk zijn). Twee weken na het doorgeven van je keuze ontvang je de bewerkte, hoge resolutie foto's, een link naar de app en een link naar een persoonlijke webpagina met wachtwoord. Op deze pagina kan je de foto's als slideshow bekijken (ook op Smartphone en Tablet). Via deze link kom je ook in de Kaatje Kiek Webstore waar je allerlei soorten afdrukken en foto-artikelen kan bestellen.

* Tot de bewerkingen hoort een kleurcorrectie en het wegwerken van vlekjes/wondjes, een snottebel of een klein traantje (zie klikbaar voorbeeld aan de rechterzijde). Hieronder vallen niet de uitgebreide Photoshop bewerkingen, zoals het toevoegen van tekst, opmaak of compositiewijzigen (creƫren van meerling). Zie voor deze mogelijkheden de foto's van de 'specials'.