Kaatje Kiek Kaatje Kiek

Wie is Kaatje?

Mijn naam is Karen van Winden, oftewel Kaatje Kiek. Op mijn tiende verjaardag kreeg ik mijn eerste fototoestelletje, waarmee mijn passie voor fotografie is begonnen. Dik 10 jaar later liep ik stage bij een fotostudio en studeerde ik af met als hoofdvak fotografie.

In 2005 werd mijn dochter geboren. Een jaar later kwam haar broertje ter wereld. De enorme fotocollectie van hun kleinste details; dat kleine teentje, het donshaar, die ene frons, de eerste stapjes tot de blik alsof ze de wereld aankunnen, zijn van grote emotionele waarde. Zeg nou eerlijk, wat is er mooier dan het vastleggen van al die dierbare herinneringen? Er is niks zo waardevol als je eigen kindje...!

Waarom studio Kaatje Kiek

Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Een kleine 15 jaar later ben ik voor mezelf begonnen. Naast mijn werk als zelfstandig grafisch vormgever ben ik een fotostudio voor kinderportretten gestart. De studio is speciaal gericht op kinderen. De inrichting en attributen zijn bewust gekozen om het voor de kinderen zo aangenaam mogelijk te maken.

Door het inzetten van mijn creativiteit, mijn eigen stijl, mijn passie voor fotografie en een portie geduld maak ik van iedere fotosessie een feestje met een vakkundig resultaat.